Logo Panasonic

Kulunvalvonta ja työajan seuranta


Laitteistomme hallitsevat sekä kulunvalvonnan että työajanseurannan ja ovat turvajärjestelmiä, joissa on integroitu kulunvalvonta, rikosilmoitus ja kameravalvonta, nämä varmistavat kiinteistöturvallisuuden. Graafiset käyttöliittymät tekevät järjestelmistä helppokäyttöisiä.
Työajanhallinta osaa tulkita työmarkkinasopimusten mukaiset työaikaehdot ja sillä voi hallinnoida joustavasti työaikoja.

Pitkälle vietyjen tiedontulkintaohjelmien ansiosta tuloksena on valmiiksi käsitellyt tiedostot, joita voi siirtää konekielisesti yrityksen muihin hallintaohjelmiin. Kulkutapahtumista generoitu raportti voidaan siirtää suoraan vaikka turvapäällikölle. Esimerkiksi hätätilanteissa täytyy nopeasti tietää, ketkä ovat missäkin tiloissa. Laitteistomme sopii myös etä- ja liikkuvalle työntekijälle. Esimerkiksi kulkulupia voi määritellä ja työaikaleimauksia tehdä sekä internetin kautta että matkapuhelimella - helppoa ja joustavaa!


 


Padi1


Kello

Ykköstele Oy

Haukilahdenkatu 25
02170 Espoo
Puh: 0500 967415
Puh: 0500 940777

etunimi.sukunimi@ykkostele.fi
LY-tunnus 0742450-0

Rekisteriseloste
Laitejärjestelmien lisäksi saat meiltä myös asennus- ja huoltopalvelut. Autamme sinua suunnittelussa ja toteutuksessa, sekä annamme opastuksen laitteiden tehokkaaseen käyttöön. Toiminta-alueemme on koko Suomi.Block not found.