Logo Panasonic

Kameravalvonta


Turvallisuusvalvonnassa on tärkeää kameroiden näkyvyys ja niistä tiedottaminen, siis ennaltaehkäisevä vaikutus. Tuotantokäytössä realiaikainen kuvalaatu on keskeisintä. Kameroiden suorituskyvyltä vaaditaan jatkuvaa kehittymistä. Megapixelit lisääntyvät, kuvatahdit nousevat jatkuvasti, IP kamerat generoivat yhä enemmän tallennettavaa aineistoa ja tallennustilan tarve kasvaa.


 

Kamerat ratkaisevat lopputuloksen


Ominaisuuksiltaan erilaisia kameroita on valittavana kohteen kuvavaatimusten ja asennuspaikan edellyttämän suojauksen mukaisesti. Nopeasti kääntyvät kupukamerat (dome) ovat erittäin tehokkaita aktiivisen käyttäjän käsissä tapahtumasarjojen seurannassa. Videomonitoreja tarvitaan paikallisesti eri käyttäjille ja valvontatiloihin. Perinteinen kiinteästi suunnattu näkyvä kamera on päävaihtoehto. Ahtaissa tiloissa, arkkitehtuurisyistä tai vahingonteolle alttiissa paikoissa voidaan valita pienikokoisempi kupukamera, ns minidome. Kiinteät kamerat voidaan koteloida ja sijoittaa myös ulkokäyttöön. Kameran herkkyysominaisuudet ovat vaativammat kuin tasaisessa sisävalaistuksessa käytettävällä kameralla. Kameran ohella valvontajärjestelmä tarvitsee kuvan- ja ohjauksensiirto-, tallennus- ja monitorointitoiminnot.
Kamera1
Kamera2

Ykköstele Oy

Haukilahdenkatu 25
02170 Espoo
Puh: 0500 967415
Puh: 0500 940777

etunimi.sukunimi@ykkostele.fi
LY-tunnus 0742450-0

Rekisteriseloste
Laitejärjestelmien lisäksi saat meiltä myös asennus- ja huoltopalvelut. Autamme sinua suunnittelussa ja toteutuksessa, sekä annamme opastuksen laitteiden tehokkaaseen käyttöön. Toiminta-alueemme on koko Suomi.Block not found.