Logo Panasonic

Ykköstele Oy


Ykköstele on suomalainen turvallisuusalan toimittaja. Turvatekniikan valikoimissamme on äänentoisto-, rikosilmoitin-, CCTV kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja työajanseuranta- järjestelmät. Vuodesta 1985 alkaneen pitkän ja luotettavan kokemuksemme ansiosta tunnemme Suomen turvallisuusalan tarpeet ja alan tuotteet erinomaisesti. Tarjoamme asiakkaillemme aina uusimmat ja optimaalisimmat ratkaisut.

Suunnittelemme ja toimitamme turvatekniikka järjestelmiä pienistä yrityksistä aina maamme suurimpiin yrityksiin, esimerkiksi Ruokakesko Oy ja Ykköstele Oy ovat solmineet turvajärjestelmien hankintasopimuksen, joka kattaa Ruokakesko Oy:n sekä sen omistamat, osake-enemmistöllä tai muutoin määräämät yhtiöt ja yhteisöt. Sopimuksella on aikaansaatu

yhteistoimintamalli, joka tehokkaasti ja häiriöttömästi tukee Ruokakesko Oy:n kauppapaikkojen turvateknisten järjestelmien hankintaa.

Aaa

Luotettava-kumppani-web-smallYkköstele Oy

Haukilahdenkatu 25
02170 Espoo
Puh: 0500 967415
Puh: 0500 940777

etunimi.sukunimi@ykkostele.fi
LY-tunnus 0742450-0

Rekisteriseloste
Laitejärjestelmien lisäksi saat meiltä myös asennus- ja huoltopalvelut. Autamme sinua suunnittelussa ja toteutuksessa, sekä annamme opastuksen laitteiden tehokkaaseen käyttöön. Toiminta-alueemme on koko Suomi.Block not found.